Velkommen til min blog, der handler om de små øjeblikke, der giver mig ro og overskud. Jeg elsker at strikke og hækle og har også en stor kærlighed til at lave mad til dem jeg holder af.
fredag den 7. februar 2014
Hjemmelavet Mysli med mandler og tranebær
Jeg elsker mine hverdagsmorgener, hvor jeg har et lille øjeblik for mig selv, inden jeg vækker børnene og kører afsted på arbejde. Jeg spiser Skir eller A38 hver morgen men synes det er svært at finde en mysli der er præcis sådan som jeg gerne vil have den.
Her har du min egen opskrift
Mysli med mandler og tranebær
Du skal bruge:
75 g. groft hakkede mandler
75 g. solsikkekerner
2 store spsk honning
125 g. havregryn
75 g. tørrede Tranebær
Kom honningen på en varm pande og lad det smelte. Det må ikke brune.
Kom de groft hakkede mandler og solsikkekernerne på panden.
Vend rundt indtil mandler og kerner begynder at tage farve.
Hæld havregrynene på panden og fortsæt med hele tiden at vende rundt i myslien, så det ikke brænder på.
Når det hele har fået en let gylden farve og duften af honning er blevet "dybere" slukkes der for panden.
De tørrede tranebærhældes i myslien og det hele hældes ud i en bradepande til afkøling.
Jeg hakker lidt i myslien et par gange mens det køler af, da det eller sætter sig i lidt for store klumper.
Hældes på glas når det er helt kølet af
Jeg bruge indimellem anden tørret frugt, men tranebærrene er min favorit
Velbekomme og god morgen!
Etiketter:
hjemmelavet,
mandler,
morgenstund,
Mysli,
opskrift,
tranebær
Abonner på:
Kommentarer til indlægget (Atom)
Ingen kommentarer:
Send en kommentar